Mejdal-Halgård Fitness består af nogle frivillige ildsjæle, som ønsker at gøre noget godt for andre. Mejdal-Halgård Fitness er et foreningsbaseret fitness center, hvor instruktørerne er frivillige (alle har gennemført DGI’s fitness instruktør kursus), og hvor vi derfor ikke har bemandet center fra 05.00 – 23.00. Vi tilstræber, at være der så meget som muligt – men konceptet er bygget op omkring, at alle medlemmer har egen adgangsbrik og dermed fri adgang i centret i alle åbne timer. Brikken skal bruges hver gang man går ind af døren til centret (også selvom man er 2 der følges ad).

Benyttelse af Mejdal-Halgård Fitness center er på eget ansvar og hverken forening eller instruktør, kan drages til ansvar for evt. skader eller overbelastning.

Alle tilbydes en programlægning, men der vil være brugere som er helt selvkørende og det har vi fuld forståelse for. Alle skal have en kort intro til centret med info om vores ideologi og praktisk info om brugen af centret. Denne gives ved udlevering af adgangsbrik.

Foreningen er en af flere foreninger under Mejdal-Halgård GIK.

Foreningen blev stiftet i marts måned 2016, hvor arbejdet med, at få en fitness afdeling op at stå i Mejdal-Halgård begyndte.

Den 26. og 27. maj 2018 blev der afholdt “åbent hus” og de nye lokaler blev taget i brug.

Aktiviteterne i Mejdal-Halgård Fitness består af fitness og spinning.

Alle er velkomne i Mejdal-Halgård Fitness og vi ser frem til at byde jer velkommen.

Aldersgrænsen i fitness for at kunne træne alene er 13 år. Kræver dog, at man har modtaget instruktion i brug af udstyret og centret generelt.

Aldersgrænsen ved spinning er mere betinget af ens højde, som afgør om man kan passe cyklen.

Mejdal-Halgård Fitness er for alle og vi forventer, at alle tager ansvar for foreningen. Det er et fælles ansvar, at denne forening forbliver et dejligt sted at være. Dette gælder både hvad angår god opførsel over for andre, respekt for udstyr og lokaler, samt oprydning og vedligeholdelse. Det er vigtigt, at vi alle tager ansvar og føler et ejerskab for foreningen.

Vi opfordrer alle, som har noget at byde ind med, til at deltage ved den årlige generalforsamling i februar måned.

Vi har ganske få retningslinjer i forbindelse med træning i vores fælles center:

  • Træning er på eget ansvar.
  • Anstændig påklædning.
  • Brug kun indendørs sko i centret (sko som lige tørres af på måtten ved indgangen er ikke indendørs sko).
  • Medbring altid og brug håndklæde på udstyret.
  • Ryd op efter dig selv.
  • Udvis respekt for andre og for materiellet.
  • Tør udstyret af efter brug.
  • Børn under 13 år, bedes opholde sig i forområdet.

Bestyrelsen består pr. 28. februar 2024 af følgende personer: