Spinning i Mejdal-Halgård er for alle. Vi kører hold alle ugens syv dage, hvor både den øvede som nybegynderen kan være med.

Spinning er en meget skånsom og effektiv motionsform som medvirker til styrkelse og fastholdelse af konditionen samt til øget kalorie forbrænding, uanset alder og fysisk formåen.

Der er også plads til dig som ikke har prøvet spinning før. Mød blot op og bliv instrueret af vore engagerede og dygtige instruktører.

Cykelsko i alle gængse størrelser og evt. ønske om anvendelse af iQniter pulsbælte, kan lånes i lokalet. Medbring venligst håndklæde og drikkedunk.

Vi kører alle ugens dage og tilbyder op til 15 ugentlige træningstimer i et topmoderne spinninglokale. Derudover er der gode bade- og omklædningsfaciliteter med tilhørende opbevaringsskabe.

Ønsker man sit eget iQniter pulsbælte til kr. 375,00, så kan dette bestilles/købes ved henvendelse til en af instruktørerne.

Du kan finde yderligere informationer om Mejdal-Halgård spinning i Facebook gruppen ”Mejdal-Halgård Spinning” (anvend evt. link herunder).

Booking sker på mejdal-halgaard-fitness.dk. Find det hold du vil booke – tryk på holdet – rul ned og tryk på Book (anvend evt. link herunder).

Eventuelle tvivlsspørgsmål kan rettes til vores kontaktmail.

HUSK. Book kun de dage/tider, som du ved, du kan deltage på (gælder også på ventelister). Eventuel framelding så betids, så andre kan få glæde af din bookede tid.

Fremmøde skal ske senest 5 min før holdet starter, ellers kan cyklen optages af en på ventelisten som er klar.

Spinning kører fra januar til juli måned og igen fra august til december måned.

Kom og vær med – spinning er sundt for krop og sjæl

Vores spinningsinstruktører er:

Heidi Hansen

Kent Husted

Per Bang Andersen

Jeanette Grøndal

Flemming Bach

Benny Lorenzen

Preben Hein

Kaj Ganderup

Jesper Overgaard

Heidi Nicolaisen

Kim Laursen

Mike Hein